Szerintetek fiatal vagyok még, hogy megnézzem a Mechanikus Narancsot? (14/F)
Kérdező!
Olvasd el a hozzászólásokat a videó alatt :D
Sírok :D
Miért gondolod, hogy bizonyítanom kellene neked bármit? Hihetetlenül hidegen hagy egy random troll tini véleménye.
Teljesen nyilvánvalóvá vált számomra a köztünk lévő intellektuális szakadék és ami még jobb, tudom, hogy számodra is. Ha nem is ismered be, talán még magadnak se, azért a kognitív disszonanciád miatt ott van az a gombóc a torkodban. :)
Kérlek álljatok le egymás szapulásával. (Ha már az admini nem rakott rendet.)
A kérdésre válaszoljatok és fogadjátok el, hogy nem mindenki van közös véleményen.
14 évesen MEG NE NÉZD!
Egy kiß@$zottul sĕggfej film! De tényleg, piszkosul sĕggfej, maga a film.
A rendezője bizonyára bele volt szerelmesedve a világ legnagyobb igazságtalanságaiba. De hát, ha ennyire rá van izgulva, miért nem veri ŐT nyomorékká egy hasonló sármos srác, mint akit megtett a főhősének?!!
Akkor talán még azt is megúsztuk volna, hogy előbb létrejöjjön ez a film... aminek a címe meg bele van önmagába magyarázva...
Jaj, most látom hogy Mr. Kognitív töröltette a válaszom.
Ez már csak ilyen, ha nincsenek az embernek érvei ;)
Soha nem jelentettem semmilyen választ, ellenben az én egyik válaszom eltűnt.
Biztos izgalmas volt amit írtál, kérlek írd le újra, ígérem, válaszolni fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!