Született feleségek hanyadik évadjában történt ez?
Egyszer Tom Scavonak volt egy kapcsolata egy Jane, vagy valami hasonló nevű nővel. Elég komoly jövőt láttak maguknak, összeköltöztek és Tom el is akart válni Lynette-től, de végül szakított Jane-nel.
Még arra is emlékszem, hogy Jane vitte el Lynette-nek a válási papírokat, és rosszul esett neki, hogy nem Tomtól kapta meg.
Csak azt nem tudom, melyik évadban volt ez. Nézegettem részeket az első évadokból, de nem találtam. Interneten is utánanéztem, de egyszerűen semmit nem írnak erről, vagy csak elkerülte a figyelmemet.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném, mert már nagyon idegesít, hogy nem találom.
Köszi előre is!!
kicsit kutakodtam a google bugyraiban, ez a
8. évad, 19. rész - Ember tervez
Akkor tévedtem és köszi a választ!
Csak nem tudom akkor hogy emlékszem erre a jelenetre. Lehet hogy a tévében láttam még régebbeb...
Mindenesetre halálra idegesízettem magam ezen, de szerencsére akkor megoldódott.
Köszi mégegyszer.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!