Éjjel nappal budapest. Szerintetek sem olyan nagy szám az Aisa?
Figyelt kérdés
Úgy van előadva ,mintha valami atombombázó nő lenne közben meg sehol semmi :D
Oké,távolról nem rossz nő,de ha megnézed közelről (Rtl Hd-n) akkor látszik,hogy az arca tele van bőrhibával,az orra szerintem hatalmas és valami orbitálisan ronda formájú ,plusz engem személyszerint a hangja is zavar :D
Ne értsetek félre,nem vagyok felszínes,nem zavarnak sem a bőrhibák,sem a hang ,sem más,csak a sorozatban nagyon nagyra tartják pedig szerintem nem akkora szám és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2018. ápr. 5. 22:00
2/8 A kérdező kommentje:
Ezen a borhibat nyilvan nem latszanak es a hangjat sem hallod,a szog miatt pedig sajnos az orra valodi merete sem latszik,de ezt a kepet is eleg ideig kerestem:D
2018. ápr. 5. 22:39
3/8 anonim válasza:
Hát nem nagyon estem hanyatt tőle...
7/8 anonim válasza:
Nem valami jó nő szerintem sem, testra-arcra átlagos. Sok más szereplő sokkal jobb nő nála, például szerintem a Bori-Evelin duóhoz képest egyenesen csúnya. De még Mesihez, Lilihez, Tamarához képest is (oké Tamarának is nagy az orra).
8/8 anonim válasza:
Én egyébként a Zoéval voltam így, amíg még benne volt. Valami brutál fullos nőnek volt beállítva, aztán meg arcra egy krumpliorrú ló körülbelül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!