Lányok! Közületek ki szereti és rajóng a szuperhős képregény filmekért ami marvel és dc?
Én alapból nem voltam oda az ilyen szüperhősös filmekért, de a Deadpool-t azt imádtam.(lassan megnézhetem végre a második részét is)
Viszont egyszer párom rávett, hogy kezdjük el nézni az Infinity War-t(csak sajnos kb a közepén megakadt a felvétel(khm "házimozi")) és elkezdtem rágni a fülét, hogy nézzük meg, utána mondta, hogy oké, de a "felveztő" filmeket is látnom ke ha érteni szeretném(alias Vasember, Thor stb.)
Én a Marvel filmekért rajongok mélységesen, láttam az összes filmet vagy 5x, és az újakat is mindig várom lelkesen a mozikban, kb egy 4éve szerettem meg őket és nőttek a szívemhez,a marveles játékokat is nagyon szeretem, főleg a lego marvel super herost, a képregényeket is szeretem habár abból nem olvasok olyan sokt. És ennek tetelyében van egy marveles tetoválásom is.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!