Milyen látványos filmeket ismertek?
Végre megvettem a rég áhított nagyképernyős tévét, és most szeretnék egy-két igazán látványos filmet is megnézni HD-ben. Kinek milyen kedvencei vannak, ami látványos, színes, stb (sztori most itt nem annyira fontos) Műfaj sem szigorúan sci-fi.
Avatar, Star Wars, Karib-tenger, Bosszúállók és barátaik, stb, ezek megvannak. Bevallom, az új filmekkel kicsit le vagyok maradva, de régebbi is lehet, nem ismerhetek mindent. Bármilyen ötletet szívesen veszek. Köszönöm előre is.
Valerian és az ezer bolygó városa /Valerian and the City of a Thousand Planets/ (2017)
Mad Max - A harag útja /Mad Max: Fury Road/ (2015)
Szerintem a Harry Potter és Gyűrűk Ura részeket is érdemes megnézni ilyen tv-n.
X-Men részek.
Esetleg még:
Utazók
Warcraft
Assassin's Creed
Mentőexpedíció
Öngyilkos osztag
Éhezők viadala
Pacific Rim
Godzilla (2014) + Kong: Skull Island
La La Land, és más musicalek. A koreográfiákat nagy képernyőn lehet igazán értékelni. Gondolom nem ebben az értelemben gondoltad, hogy látványos, csak egy javaslat.
Interstellar
Dunkirk
Edge of Tomorrow
Gravity
Akció filmekből bármi :)
Apocalypto - számomra ez ugrik be, ha a leglátványosabb filmről kérdeznek.
Brave
Született gyilkosok
Ying xiong
Inception
Batman Begins / The Dark Knight / The Dark Knight Rises
The Matrix
Gladiator
Terminator 2: Judgment Day
Die Hard
Mad Max: Fury Road
Robin Hood, a tolvajok fejedelme
Mondanám Akira Kurosawa Álmok filmjét és hasonlókat, mint a Baraka, vagy Samshara, de csak a lepontozást kapom érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!