Szerintetek ezek, hogy lesz a Miraculous-ben? (többi lent)
Figyelt kérdés
* a második évadban kiderül ki halálfej és, hogy ki Katica és Fekete macska?
* Ti, hogy képzelitek el a lelepleződésüket egymás előtt?
*Lesz 3.évad?
#sorozat #macska #évad #szerelem #szuperhős #Disney #halálfej #Disney Channel #Miraculous #lelepleződés
2018. ápr. 4. 01:36
1/5 anonim válasza:
Halálfej lelepleződését már az 1. részben lehet látni. Katica és Fekete macska nem fogja megtudni, hogy ki a másik szuperhős. Állítólag a készítők terveznek 3. évadot
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért a sori végén csak megtudják egymás kilétét.
2018. ápr. 5. 19:30
3/5 anonim válasza:
Igen, Halálfejet már az első részben is lehetett látni ki az. A szinkronból érződött leginkább. Nem szpojlerezem😁
4/5 anonim válasza:
1. Igen, Gabriel Agreste
2. Sok opció van, elvben vagy a masodik évad végén, vagy a harmadik elején lesz.
3. Igen, már be van jelentve :D
5/5 anonim válasza:
Én Miracolous rajongó vagyok . Tudom már nem nagy segítség de ma láttam az üzit és ahol a Miraculous Ott én tehát szerintem a 4. évad elején vagy közepe . Pedig Thomas Astruc a 3. Évad végére ígérte . :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!