Álomháború, hogy értelmezitek a filmet?
Arra lennék kíváncsi, hogy értelmezitek ezt a filmet. Nagyjából értem, de mégis van néhány kérdés ami felmerül.
Babydoll akkor tényleg bekattant? Ugye a valóság elöl egy álom világba menekült, amiből mégegy álomvilágba menekült.
A végén amikor Sweet Pea elmegy a busszal az a valóság volt vagy az álomvilág? Ő sem volt teljesen normális? Illetve a fiú aki előtte száll fel ott volt az első harcukban sebesűlt katonaként. Mit akar jelképezni, hogy felbukkant?
Olvastam, hogy eredetieg máshogy lett volna vége, csak a rendező módosította. Mi lett volna eredetileg a vége?
Babydoll tényleg akarta azt a beavatkozást? Végül mi lesz vele? Csak növényként ül az elmegyógyintézetben?
Le tudnátok írni a ti értelmezéseteket is? Érdekes a film, de nem teljesen értem az egészet.
akin lobotómiát végeztek mint a végén a csajon az igen,utána csak ül és néz ki a fejéből mint egy növény.
amúgy szerintem nem kell ehhez nagy mögélátás.
kitervelték a szökést,végre is hajtották és ezt a gyógyszerek okozta hallucinációs képvilágával filmesítették meg.
Csak az elején amikor az apja fizetett az elmegyógyintézetben úgy tűnt mintha csak el akarná tűntetni.
A barátnői akikkel együtt harcolt vajon tényleg léteztek vagy azt is kitalálta? Mert a barátnői a lányból kiragadott tulajdonságokat is megtestesíthenek ha úgy nézzük.
Vajon a valóságban mi történhetett amikor az álomvilágban táncolt? Mert a tánccal jutott el egy másik álomvilágba ahol harcolt. Akkor a valóságban ez idő alatt mi történt? Csak simán végrehajtotta a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!