Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Magyar film és a hűtlenségről...

Magyar film és a hűtlenségről szól. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Csak a végét láttam ahol az történt, hogy téli időszakban egy falusi ember késő este vendégül látja egy ismerősét, barátját. Valamiért elmegy otthonról egy kis időre talán borért vagy valamilyen más italért. Amíg távol van addig a vendéglátó felesége szalonnával és hagymával kínálja a vendéget. Majd magát is felkínálja amit ki is használ a vendég.A házigazda hazaér és mindent végignéz az ablakból. Majd bemegy és dulakodnak talán meg is gyilkolja a vendéget de ebben nem vagyok biztos.

Azt tudom, hogy a vendég fején jól kivehető két kis szarv az ördögöt formálta a vendég. Már régen láttam talán a DunaTv volt valamikor késő este. A film végén meztelen lányok szaladtak és valamilyen prológus volt hallható.

2018. ápr. 1. 17:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!