Milyen hasonló dráma animék vannak amiben nemmindegyik jelenet vér tócsa és hasonló mint a Death Parade?
Szia...én ismerek egy olyan animét ami ilyen drámaszerű meg vicces,meg romantikus Kirarin Revolution (Kilari)...de ez nem hiszem hogy hasonlít a Death Parade-ra
Link: [link]
A Death Parade valóban nagyon jó, az egyik kedvencem
A Miyazaki filmeket mind ajánlom. Kezdve a Chihiro szellemországban-nal, a Mononoke himével. Ezeken van mit gondolkodni.
Nem annyira Death Parade, de dráma és a mindennapi életről szól: Clannad és Clannad After Story (fantasztikus, ahogy tovább viszi a történetet, állítom, hogy a második évad még jobb lett), Nana, Koe no Katachi, Kimi no na wa, Kotonoha no Niwa.
(Ezek mind a lelkedhez szólnak :) )
....
És tudom, tudom, véres, de a Shingeki no Kjoyin mangáját érdemes elolvasni (aztán hozzánézni az animét.)
Az Angel Beats! egy nagyon szépen történet, szintén a túlvilágról szól, bár ebben sok a véres jelenet, de tűrhető, tényleg. Inkább az amit mond, az a megrázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!