Valaki lefordítaná a Chicago Med című sorozatot?
Figyelt kérdés
Ez egy korházas sorozat és nem találnak fordítot
Akad itt valaki aki leforditaná ?
2018. márc. 31. 17:16
1/7 anonim válasza:
Én is láttam, hogy nincs hozzá fordító, lehet megpróbálkozom vele. Nem vagyok profi, és idő kell hozzá, de nyelvtanulás szempontjából hasznos lenne számomra. :)
2/7 A kérdező kommentje:
uristen köszi
Nem baj ha nem tökéletes csak legyon😍😍
2018. ápr. 1. 18:34
3/7 anonim válasza:
A 3. évad 5. részét ma lefordítottam, a korábbiakhoz úgy láttam van felirat. Még átnézem, hátha találok benne hibát, de hamarosan publikálom, ha összejön. Nem vagyok profi angolos, lehet lesznek benne félrefordítások, de azért igyekeztem. :D
4/7 anonim válasza:
nem semmi vagy akkora hiba biztos nem lesz benne mint a the terrorban ahol az Arcticot Antarktisznak fordították:D
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi😏😏
2018. ápr. 2. 14:57
6/7 anonim válasza:
Bocsánat, a 3. évad 6. részéhez készítettem el a feliratot, elnéztem a számozást :D Beküldtem egy feliratos oldalra, de nem tudom, ott mikor fog megjelenni, már ha egyáltalán kikerül :/
Ha érdekel titeket, e-mailben át tudom küldeni :)
Köszönöm :D Hát nagyon szeretem ezt a sorozatot, és ha már nézem, úgy gondoltam legyen belőle hasznom is. :D Mondjuk azért eléggé nehéz fába vágtam a fejszémet, mert az orvosi szaknyelvet nemhogy angolul, de magyarul se értem XD
7/7 A kérdező kommentje:
Nem baj
2018. ápr. 2. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!