Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twin Peaks utolsó dosszié?

Twin Peaks utolsó dosszié?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ma jártam egy boltban, és a könyvek között aláltam egy érdekeset. Mark Frost:Twin Peaks : Utolsó dosszié.Csak a hátulját olvastam el, és bele nem.Szokásom.Mikor hazaértem és elkezdtem , azt írta hogy a 17.kötet. Én meg így: He? .Most ezt nem igazán értem.Kerestem a választ de csak a film sorozatot adta ki.Meg hogy van két könyv.Valaki esetleg eltudná nekem ezt magyarázni?És ha, tényleg 17 kötet van, akkor letudná nekem írni őket sorrendben?

2018. márc. 29. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy megrázó lesz olvasni, de: wikiédián fent van az összes. Durva...
2018. márc. 29. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:

A 17 kötetet Mark Frost a saját irományaira érti, amiket egy bizonyos néhai Ed Victor támogatásával írt, nem pedig a Twin Peaksre érti.

Ha már a könyvek érdekelnek, Magyarországon összesen 4 könyv elérhető:

Ki ölte meg Laura Palmert?/Laura Palmer titkos naplója (1990): Lynch lánya írta, viszont az időpontok nem egyeznek a sorozatéval, Jennifer Lynch azt feltételezi, hogy Laurát 1990-ben ölték meg, közben a sorozat szerint 1989-ben.

Dale Cooper naplója (1991): Mark Frost testvére, Scott által írt regény, amiben Coopert lehet egy kicsit jobban megismerni, viszont Teresa Banks gyilkossága körüli nyomozás ütközik az 1992-es filmmel, mert abban Kyle MacLachlan csak kis szerepet vállalt el.

Twin Peaks titkos története (2016): Mark Frost írta, háttértörténeteket találsz benne, de egy nagy összeesküvés-elmélet az egész megcsavarva az USA történelmét, szóval az első 70 oldalt konkrétan át is ugorhatod.

Meg van, amit megvásároltál. Az a 2017-es harmadik évad által összekuszált eseményeket próbálja meg tisztázni, meg azt, ami kimaradt belőle, pl. Annie.

2018. máj. 24. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!