Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek a legjobb koreai...

Melyek a legjobb koreai sorozatok?

Figyelt kérdés

2018. márc. 27. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

ú én ezt a kettőt nagyon szerettem

birth of the beauty

hi!school:love on

2018. márc. 27. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokan imádják a Heirs című sorozatot, de hogy őszinte legyek, engem idegesített a főszereplő. De ez ilyen, vagy imádod, vagy utálod, nagyon megosztó, így ajánlom.

Scarlet Heart és Descendants of the Sun az, amit barátnőm ajánlott, imádta mindkettőt.

Strong woman Do Bong Soon. Hwarang. Just between lovers. While you were sleeping.

Így ezek azok, amik szerinte alapok.

2018. márc. 27. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért az "alapok" nem ezeket jelentik. Az alapok ezek:

Filmek:

Whispering Corridors (összes rész) - Ha nem félsz a klasszikusabb horrortól, akkor az első és a második részt akár végig is tudja sírni az ember. A horrorhoz képest elég nagy érzelmi töltet van benne.

Il Mare - Az "A ház a tónál" az Il Mare amerikai remake-je.

Bin Jip - Elég furcsa stílusa van. A két főszereplő gyakorlatilag szinte nem is szól egymáshoz. De iszonyatosan jó.

My boss my hero - Gengszter bandavezér a suliban? Jó történet.

My sassy girl - Nem részletezem, nagy klasszikus, meg kell nézni.

My wife is a gangster - A cím megintcsak beszédes. Kicsit olyan hongkongi nyomozós hangulata van.

Sympathy for Mr. Vengeance - Véres film, de szintén alap.

Sex is Zero - Ha Ji-Won és Im Chang-Jung együtt. Óriási egy film.

A tale of two sisters - Pszichológiai film. Eléggé oda kell figyelni, különben az utolsó 20 percben semmit nem érteni. Viszont azért a 20-15 percért érdemes újra nézni, ha elsőre nem sikerült.

Scarlet Letter - Ha sírós típus vagy, akkor ne olvasd el az ezalatti bekezdést, és ne keress plusz infót a filmről, csak nézd meg!

Lee Eun-Ju utolsó filmje. 2005 február 22 emlékére 2006-tól minden február 22-én, Korea szinte összes mozija leadja.

Nekem gyermekként 2004 november-ben volt lehetőségem találkozni Lee Eun-Juval. Megnéztük a Scarlet Letter-t. Először látta a filmet egyben, előtte mindig csak a szerkesztéseket. Sosem felejtem el ahogy próbálta visszatartani a sírást a meztelen jelenetek alatt (Akkor 7 évesen még nem értettem, hogy miért).

A teljesség abszolút igénye nélkül ezek az alap filmek.

Sorozatokat megpróbálok majd holnap írni.

2018. márc. 29. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Circle - Two worlds connected
2018. ápr. 18. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!