Nektek ki a kedvenc Spockotok? Nimoy vagy Zachary Quinto?
Nekem igazából mindkettő - most már mindhárom - nagy kedvenc. Nimoy szerintem az eredeti szériában az egyik legjobb alakítást teszi le az asztalra, általában teljesen hozza a komoly, érzelemmentes figurát, de amikor egy pillanatra ez lehullik, és a karakter őszintén örül, vagy tényleg elkeseredik, az nagyon nagyot üt, pont ezért.
Quinto nagyon jól hozza azt a belső harcot, amit ugyanez a figura azért él meg, mert elpusztult a bolygója, elvesztette az anyját, és folyamatos nyomás alatt van. Mindketten nagyon jól hozzák azt, hogy mennyire harcos egyébként a karakter, és milyen tartása van minden helyzetben.
Ethan Peck pedig (Discovery) végülis a Nimoy féle Spocknak a legzavartabb verziója, mikor még egészen közel van, hogy tönkrement a kapcsolata a családjával, hogy szembement a normákkal, és még próbálja megtalálni a helyét ebben a helyzetben.
Ha mindenáron választani kell, akkor én Nimoyt mondom, mert mégiscsak ő az eredeti, de amúgy mindhármat nagyon becsülöm, és nagyon jól ragadták meg három különböző aspektusát ugyanannak a figurának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!