Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek ki a kedvenc Spockotok?...

Nektek ki a kedvenc Spockotok? Nimoy vagy Zachary Quinto?

Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nimoy-nak nyilván nagyobb kultusza van, de hozzám Quinto karaktere közelebb állt.
2018. márc. 26. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem igazából mindkettő - most már mindhárom - nagy kedvenc. Nimoy szerintem az eredeti szériában az egyik legjobb alakítást teszi le az asztalra, általában teljesen hozza a komoly, érzelemmentes figurát, de amikor egy pillanatra ez lehullik, és a karakter őszintén örül, vagy tényleg elkeseredik, az nagyon nagyot üt, pont ezért.

Quinto nagyon jól hozza azt a belső harcot, amit ugyanez a figura azért él meg, mert elpusztult a bolygója, elvesztette az anyját, és folyamatos nyomás alatt van. Mindketten nagyon jól hozzák azt, hogy mennyire harcos egyébként a karakter, és milyen tartása van minden helyzetben.

Ethan Peck pedig (Discovery) végülis a Nimoy féle Spocknak a legzavartabb verziója, mikor még egészen közel van, hogy tönkrement a kapcsolata a családjával, hogy szembement a normákkal, és még próbálja megtalálni a helyét ebben a helyzetben.

Ha mindenáron választani kell, akkor én Nimoyt mondom, mert mégiscsak ő az eredeti, de amúgy mindhármat nagyon becsülöm, és nagyon jól ragadták meg három különböző aspektusát ugyanannak a figurának.

2019. márc. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!