Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a háborús sorozat...

Melyik az a háborús sorozat ami kb.2011-2012 környékén mehetett TV-ben is az M1 műsorán?

Figyelt kérdés
Az első évadban minden rész máshol játszódott pl. Irak, Afganisztán, Afrika stb. A 2. évadban már más volt a főszereplő. Hasonló stílus mint a Homeland vagy Válaszcsapás.

2018. márc. 23. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
john porter-ebből alakult ki a válaszcsapás de utána nézek pontosabban
2018. márc. 23. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Richard Armitage ő a főszereplője-válaszcsapás 1 ávad ennyit találtam.
2018. márc. 23. 16:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos órákig tartó keresgélés után anno én is erre jutottam. Akkor bele is néztem az 1. részbe, de nem az volt amire én emlékeztem.

Emlékeim a fent emlitett sorozat 1 részéről: egy lövöldözös jelenet közepébe csöppenünk valahol a sivatagban egy épületben. Talán a katonák az épületet védik. Főszereplő kivételével mindenki meghal, de egy golyó nyomból a falban illetve annak irányából kiderül főhösünk számára, hogy felülről/belülről jött a lövés, tehát "belső ellenség" lőtt. Aztán minden részben más országban derül ki korrupció,

s egyéb háttér kavarások, fegyverek, olaj, arany stb.

Összességében a Válaszcsapás az 1. rész alapján másnak tűnik, de adok neki mégegy esélyt.

2018. márc. 23. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
azért írtam a john portert ,mert ebben az időben talán a viasaton más címen is ment válaszcsapás vagy valami hasonló(később ebből alakult egy másik több évadot megért sorozat)annyi rémlik,hogy valami túszmentés során az egyik fickó bepánikol,és lelövi a társát menekülés közben.ezt utána sikeresen lemossa magáról,időközben a ranglétrán felfelé mászik ,porter pedig lecsúszik.van egy kölyök is rémlik ,aki szemtanú.a lényeg portert az mi5 vagy 6 visszaveszi a céghez,és menet közben kiderül hogy sáros a volt társ-főnök. porter közben irak,afganisztán stb helyeken teszi a dolgát,az egyik részben börtönben is.a lényeg a 2.ik évad 1.részében lelövik(a hobbit trilógia miatt nem vállalta a folytatást)
2018. márc. 23. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, a leirt story alapján ez lesz az. Viszont cikkek alapján Válaszcsapás = John Porter. Adok neki mégegy esélyt, hátha rosszul emlékszem.
2018. márc. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!