S. H. I. E. L. D rajongókhoz irok most. Ward vagy Lincoln partiak vagytok? Ja es Deke ossze fog jonni Daisyvel? Nem tudtok hireket hogy fog befejeződni?
Őszinte leszek, nem igazán tudom, milyen párti vagyok XD Ward és Lincoln karakterét is szerettem, mindegyikükben volt valami, ami miatt a kedveltem őket.
Hogy Deke összejön-e Daisyvel, azt nem tudom, bár látok rá esélyt. (Mondjuk azért nekem kicsit fura lenne :D) Igazából örülnék is neki, meg nem is. Nagyon bírom Deket, jelenleg a sorozatbam ő az abszolút favoritom. Tény, hogy közte és Daisy között megvan a szikra, de nem tudom, hogy a hátrelévő pár részben fel tudnak-e köztük építeni egy olyan mélységű kapcsolatot, ami mondjuk pl. Daisy és Lincoln között volt.
A befejezésről nem olvastam semmit, de gondolom nem is nagyon akarják elárulni, hogy meglepetés legyen.
Hát inkább Lincoln párti vagyok ❤️ Végig bőgtem a halálát, de az az igazság, hogy én Wardot sem utálom😅 Szegénynek úgy elhúzták a halálát, hogy már ezért is sajnáltam amikor meghalt. (ha értitek mire gondolok)
Deket nagyoon szeretem, de szerintem nem fognak összejönni. Ha belegondolunk ő mégiscsak Fitzsimmons unokája. Ha ettől eltekintünk, Daisy szerintem akkor se menne bele😅 de ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!