Ajánlanátok egy jó horror filmet?
Nagyon szeretem a horror filmeket, és rengeteget láttam már, de már elég régen. Tudna valaki esetleg egy jó, ijesztő horror filmet ajánlani, ami nem csak sablonfilm?
Bármi lehet a története.
Amityville Horror - A rettegés háza
2 feldolgozás is készült belőle, 1979-ben és 2005-ben, sajnos igaz történet alapján!
Borzalmak akadémiája
Godsend - A teremtés klinikája
Halottasház (Mortuary)
KLASSZIKUSOK:
Dr. Caligari
Nosferatu
Frankenstein
Szörnyszülöttek
Vámpír
Frankenstein menyasszonya
Panoptikum
A testrablók támadása
Kamerales
Pszichó
Szemek arc nélkül
Madarak
Iszonyat
Az élőhalottak éjszakája
Farkasok órája
Rosemary gyermeke
Az ördögűző
Az ifjú Frankenstein
A texasi láncfűrészes mészárlás
The Rocky Horror Picture Show
Salo, avagy Szodoma 120 napja
Carrie
Radírfej
Holtak hajnala
A nyolcadik utas: a Halál
Ragyogás
A dolog
Videodrome
A bolygó neve: Halál
A légy
Gonosz halott 2
ÚJABBAK:
Hatodik érzék
Donnie Darko
Haláli hullák hajnala
Engedj be!
Milyen műfajú kell? Slasher, pszichológiai horror, stb.?
1-es: ne mondjuk már minden fajta butaságot. Amityville horror hazugságra épül, az egész sztori azért lett kitalálva, mert a Családapának (nem tudom hirtelen a nevét) bírósági ügye volt és kiakarta játszani a nem beszámítható állapotú kártyát. Az összes szomszédjuk max 15-20 perc alatt megcáfolt minden állításukat bizonyítékok felmutatásával. Túlságosan sok mindent elhisztek, nem is csoda, hogy az Ed és Lorraine Warren kókler páros olyan nagy karriert tudott befutni, pedig ők is kóklerek voltak, de nagyon.
Ja, a szomszédok, akik TALÁN sose jártak a házban, vagy csak 1-2 alkalommal, 15-20 perc alatt mutatnak fel bizonyítékot, tényleg marha nagy cáfolat: a család viszont bent élt a házban, és még úgy is a beköltözés után minimum 2 héttel később kezdték komolyabban tapasztalni a jelenségeket olyan formában, hogy az már tényleg paranormálisnak számítson!
Én mondjuk George Lutz bírósági peréről most hallok először, de ha csak Ő találta volna ki, akkor hogy lehet, hogy a pincéből jövő titokzatos hangokat nem csak Ő, hanem korábban, jóval előtte Ronald DeFeo Jr. is hallotta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!