Lia, Rudi, Beugró fanok, Melyik Beugró részben van ez a jelenet?
Csak két képem van, ezeket 1 rajongói oldalon találtam. És nagyon érdekel😍😍 Valaki tudna esetleg linket is adni a jelenetrőől❤? 😍
Kár.. de köszönöm :)
már végignéztem az összes ilyen kimaradt részt, meg (jó tudni hogy nem csak én szoktam a háttér alapján keresni a részeket :D (meg Lia ruhája alapján) )
És az a lila ruha egyik részben sem volt rajta :(
csak (szintén) egy képet találtam, vmi promo adásról, ahol az van rajta :3 :D valószínűleg ott volt ez a jelenet, és hiába keressük, nem tették adásba.. (csak ha visszamennénk az időb..semmi! XD )
a szeretők/szerelők részt pedig ha 1000szer nem láttam akkor 1szer se :D ;)
Még1szer köszi :D
Akkor megyek másik LiaRudicukijelenetcsókkalwáááá-t nézni :3 :) :)
Nekem amugy a 2 Peti a kedvencem😀
Van kedvenc jeleneted?
Mindegyiket szeretem, de a kedvenceim amiben Lia és Rudi szerepel😁 Persze a két Petit, Győzőt és Novák Petit is nagyon szeretem :D ❤❤😍😁😊
Ha egy jelenetet ki kéne emelnem, akkor az az, amelyik "Eltűnt a fal" címmel van fent youtubeon, és az 5.évad 8. részében volt :)
(nannáá hogy LiaRudicsókkal indul❤😍 XD XD XD)
De a kedvenc adásom a 4.évad 4. rész😁😊
Neked? 😊😊
Ezt eddig még egyszer sem néztem végig, de most igen.. EZ NAGYON NAGY XD XD XD
"-és mit ez magának??
-hogymitmoonndd? 😂😂"
"-hányat mutatok?
-és én?"
-..."és a (nemtudom hogy mit,mert nem értem hogy mit mondott) is én fizetem"
"-Persze,hogy te fizeted. Bennem nem nagyon merült fel,hogy én fizetem."
Amikor Rudi a komolytalan viccmesterből egyből egy full komoly maffiába válik.😁 Nagyon nagy!😂😂😂
Egyébként nem tudom láttad-e, de az 5.évad 2.részben ( [link] a 4 kérdés játék (a legelején) .. szóval NAGYON JÓ!!😂😂
K.M.P. és Rudi vannak benne, és annyit röhögtem rajta..😂
Ha bírod őket, akkor nézd meg😁😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!