Jaime tudta hogy ő Cersei gyerekeinek az apja?
Végig néztem a trónok harcát már nem is egyszer.Sose tudtam ki venni hogy akkor most mi van.Jaime most akkor tudta az elött hogy Rob elmondta neki a táborba hogy ő a gyerekek apja van csak akkor tudta meg ő is .Nekem ez a jelenet sosem volt egyértelmű.
Szerintetek ?
Hmm. Ennek nem kerítettek akkora feneket. A sorozatban szerintem max csak sejtette aztán mikor visszatért királyvárba akkor tudatosult benne, de nagyon nem érdekelte.
A könyvben más. Ott szerintem az elejétől tudta. Főleg mivel Cersei más férfival le sem feküdt. Még Robert el sem. Max a házasságuk elején. De Jaime sem hülye. Tisztában volt vele hogy az övék a gyerekek. Egyszerűen csak nem lett sosem kimondva mert akkor mind lógtak volna :D.
Uhm...Cersei rendszeresen feküdt le más férfiakkal.
Jaime tudta, hogy ő gyerekek apja. Cersei nem akarta, hogy atyáskodjon felettünk, nehogy más rájöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!