Mi volt a legjobb film amit az elmúlt 2-3 évben láttál?
What we do in the shadows (Hétköznapi vámpírok).
Nem vagyok oda a vígjátékokért, de ez egyszerűen zseniális, igaz pihent humor. :D
2014-es.
The witch (Boszorkány). 2015-ös.
Ez egy lassú, misztikus (néhol már horrorba hajló) film, a legjobb, amit láttam a témában.
John Wick 2, illetve (ezért masszív lepontozásban fogok részesülni de nem érdekel) az új Star Warsok (az összes)
Emellett nagyon tetszett az új Gyilkosság az Orient Expresszen, a Mielőtt megismertelek (pedig ki nem állhatom a romantikus filmeket), valamint nekem is tetszett az 1-es által említett Mentőexpedíció. Többet nem igazán tudnék mondani az elmúlt 2-3 év filmjeiről, a többségük borzasztó volt, említésre sem érdemesek. Régebbi filmek között van a legtöbb kedvencem.
Egyet nem tudok mondani, egy csomó jó film volt és még annyira nem is láttam sokat:
Blade Runner 2049
Mother!
The Killing of a Sacred Deer
The Square
Loveless
Testről és lélekről
Silence
The Salesman
Manchester by the Sea
The Revenant
Room
Trumbo
The Lobster
Embrace of the serpent
Mad Max: Fury Road
Viszlát, Cristopher Robin!
Legendás állatok és megfigyelésük
Valerian
SW
Eddigiekhez még:
A Föld sója
Agymanók
Wild
Relatos salvajes
Get Out
Captain Fantastic
Kubo
+ Black Mirrors sorozat
Tekintve, hogy valamennyi része önálló filmként értelmezhető (S01E01-et kivéve minden része kedvencem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!