Mostanában miért nem mondják be a mozifilmek végén a magyar szinkronhangokat?
Figyelt kérdés
Már a 2. esetben vettem észre, hogy az új mozifilmeknél nem mondják be a szinkronszínészek neveit (+ amit még szoktak; magyarszöveg, hangmérnök, gyártásvezető stb.). Ez miért lehet?2018. márc. 17. 19:51
1/3 anonim válasza:
engem eléggé zavar ha megy egy film elég jó zenéje,vagy az atmoszféra teremtés,mint mondjuk egy alien főcímnél és akkor szegény bozai józsef meg beledumálja a szinkronhangokat.
a dvd korszakban ilyenkor mindig váltottam angolra.
mert oké,hogy klassz az orgánuma,de ku-rvára illetlen és oda nem illő dolog beledumálnia.
ezért a nevek feliratozására szavazok ezügyben.
2/3 anonim válasza:
Engem is zavar. Gondolom már ehhez is lusták.
3/3 A kérdező kommentje:
#1: már egy jó ideje a végén szokták bemondani, amikor a szereposztást mutatják, akkor általában már a moziban ülők 50%-a kiment a teremből, senkit nem zavart szerintem. Nem értem miért kellett ezt a hagyományt megváltoztatni, nem találtam semmit erről a neten.
2018. márc. 21. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!