Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egyetértetek, hogy a Dark...

Egyetértetek, hogy a Dark című sorozatban kitett magáért az európai filmipar?

Figyelt kérdés

Nyilván, amerikai tőkével (Netflix), de a rendezés német, svájci volt.

A Dark egy sci-fi,thrilleres beütésekkel és német nyelven van, Németországban játszódik.A színészek is mind németek benne.

Ez a sorozat egy színfolt az európai sorozatiparban.

Ugyanis, eddig csak alacsony költségvetésű szappanoperákat vagy azzal egyszintű sorozatokat tudtak csinálni.

Volt sci-fi kezdeményezés, de a 2. rész után dobtam, nagyon látszott rajta, hogy az európai rendezők nem értenek ehhez.Azokat a sorozatokat rendszerint 1. évad után elkaszálták, vagyis nem csak én gondoltam rossznak.

A Doctor Who egy kivétel, de abban meg olyan gagyin voltak az effektek megcsinálva, hogy Hollywoodban már a 80-as években kidobták volna.

Egyszerűen, látszott rajta, hogy olcsó.

A Dark viszont felveszi a versenyt az amerikai sorozatokkal.A Stranger Thingset pedig felül is múlja.

2018. márc. 17. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik magadra maradtál.
2018. márc. 17. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem maradtál magadra xD én most fejeztem be, s szerintem irtó jó munkát végeztek mind a színészek, mind a rendezők. Nekem is jobban tetszik a Stranger Thingsnél. Remélem lesz folytatás.
2018. jún. 1. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!