Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hella guys🤗 valaki tud ehhez...

Hella guys🤗 valaki tud ehhez a filmhez hasonlókat?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt néztem egy filmet, ami egyszerűen rohadtul megtetszett, idk miért. .d Jó volt a története és az egész film hangulat xD

A címe a "Wish Upon", és ilyen filmet keresek még, ami egy kicsit hasonlít rá :s

(Ha valaki nem ismerné: 2017-os amúgy; "Claire Shannon élete el van cseszve. Anyja 12 évvel ezelőtt öngyilkos lett, a gimiben folyamatosan zaklatják, apjának sincs sok jó szava hozzá, ráadásul arra sincs semmi esély, hogy a szerelme felfigyeljen rá. Egyik nap apja egy régi zenés dobozzal tér haza, ami elvileg hét kívánságot teljesít. A lány nem hisz a dologban, de aztán meglepődve tapasztalja, hogy valóra válnak kívánságai. Végre olyan élete lesz, amilyenre mindig is vágyott, azonban a hozzá közel állók hirtelen meghalnak. Minden egyes kérés után valaki csúnya és kegyetlen módon meghal." Ezt így keményen bemásoltam ide, szall nem én írtam. xD

Remélem valaki ismer ehhez hasonló filmeket. ^^

Köszi előre is aki szán rám 2 percet :p

2018. márc. 11. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
2018. márc. 13. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösziih, bár ezek nem annyira tetszenek.. főleg az első. :D nem vígjátékra gondoltam, de édes mindegy. A másodikat meg még lehet meg is nézem.. :p Köszi azért! 😚
2018. márc. 21. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első az semmiféleképpen sem vígjáték, de miután megnéztem, a másodikra sem mondanám.
2018. márc. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!