A Netflix hónapokig levont pénzt a kártyámról pedig nem is használtam. Ha rámegyek a "cancel memberhip"-re akkor abbahagyja?
Ezúton is javasolnám az internetjogosítvány bevezetését.
Igen, abbahagyja.
Mások azt mondták, hogy magától nem von le, csak ha utalsz.
Korábba anyám kártyájáról is beregisztráltam az ingyenes hónap miatt, érdekes hogy tőle nem vontak le.
Elég egyértelmű, hisz azért csinálták ilyenre. Hogy aki nem figyelmes, attól is kicsikarjanak párezer forintot. :)
Igen, ha lemondod, abbahagyja...
Inkább örüljetek annak hogy lehet nézni 1.hónapig ingyen a Netflixet,
Akit zavar hogy nem lehet tovább nézni 1.hónap után, mondja le és az kockáztassa meg a torrentet.
Miért kell ezt a sz..rt használni?
Példát írok miért nem szeretek így fizetni egy tartalom ért sem.
Pl: Nagyon szeretem a viasztesteket (ez igaz is), ma meg néztem a Netflixen, 5-10 év mulva megint meg akkarom nézni és a drágalátos Netflix ezt írtja nincs találat.
Ezért fizessek egy Netflixért meg a Spotifyért, hogy pár év mulva nem találom meg a filmeket zenéket, a nagy sz..rt fogok sóha, akkor már inkább meg vesszem CD-n, DVD,-n, BLU-RAY lemezeken, hogy mindig meg tudom öket hallgatni nézni, meg ott a torrent, YouTube, Indavideó, Videa.
Le kell tölteni őket a g....be.
Nekem már olyan régota meg vannak a ki írt zenék filmek lemezeket, külső HDD-n, SD kártyán, pár honnapja már pendriven-on is, jó sokáig meg lesznek. Van 20 db körül eredeti DVD filmem is mind jól müködnek, pár darab eredeti zenei CD-m, bakelit lemezeim, magnó kazettáim is, VHS kazettáim. Ennyi idő alatt fizetett szolgáltatoknál mind le lesznek tötölve.
Én az ilyen tartalmakat 2-3 helyen tárolom őket.
Trevor: Még mindig Windows 7-t használsz :D.
"meg ott a torrent, YouTube, Indavideó, Videa."
Az baj ezekkel előbb-utóbb letörlik a szerzői jogi { Lásd trónok harcát v a Vaianát mindenhonnan törlik}, tartalmakat v bármikor megszűnhetnek..
Ahogy telnek az évek, keményebb lesznek a videomegosztók és a torrent oldalak is........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!