Tudnátok ajánlani valami jó thriller/horror filmet?
Hideg nyomon (mindenki totál félre van vezetve, de csúnyán, és végig. 10/10-es film)
Bankcsapda (vígjátéknak van címkézve, de inkább thriller, mindenki mindenkit átver 10/9)
Háromszög (időparadoxonos thriller/horror, nagyon figyelni kell 12/10)
A Stonehearts elmegyógyintézet (Thriller, hatalmas csavarokkal, kb, mint a Viharsziget 10/10)
Időbűnök (időutazós, kicsit lasabb film, de nagyon érdekes)
Nekem ezek a kedvenceim.
Ghost
A bárányok hallgatnak
Kutyaszoítóban
Leon, a profi
A gyűlölet
Hetedik
Közönséges bűnözők
Fargo
Memento
Donnie Darko
Oldboy
Batman: kezdődik
Rejtély
V mint vérbosszú
A tökéletes trükk
Engedj be!
A sötét lovag
Másvilág (Bár horrorként lett eladva, én nem mondanám annak, inkább egy nagyon feszült hangulatú, nyomasztó thriller. Mindenképpen nézd meg, mert egyszerűen zseniális. És ahogy mondtad, végig félrevezet. :))
Watchmen (Ez az egyik kedvenc filmem. Nincs annyira tele hatalmas fordulatokkal, összesen 2 van benne, de azért nagyon érdekes és ütős a sztori. A hangulat végig hihetetlenül sötét.
És a legeslegvégén van egy hatalmas WTF pillanat. :) Emellett pedig rendkívűl jók a karakterek, és érdekes morális kérdések vannak felvetve. És mindez egy szuperhősfilm keretei közt.)
Viharsziget (Egész jó kis thriller ez is, sok fordulattal és kétértelmű lezárással.)
+1 szavazat:
Leon, a profi
V mint vérbosszú
Mementó
Én egy nagyon régi psicho thriller filmet ajánlanék, ami ha jól emlékszem 2 Oscart kapott az ötvenes években. Idén jön ki a remake-je.
A címe: Bad Seed
Sajnos Magyar szinkront nem kapott. Ha valóban ez a műfaj érdekel, akkor ezt a filmet látnod kell. A története egyedi, színészi munka kiválló. 3 helyszínen játszódik, mégis izgalmas, idegfeszítő 2 órás film. Tartalmát nem érdemes előre elolvasni, mert biztos hogy csökkent a hatásból, ha ismered a fordulatokat.
A halott túlélő.
-Tökéletes film az emberi elme befolyásolhatóságáról.
Rendesen kifacsarta a lelkemet.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!