Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csalhat ennyit a kamera? Vagy...

Csalhat ennyit a kamera? Vagy direkt így vannak a beállítások a Chuck című sorozatban?

Figyelt kérdés

Minap kezdtem el nézni (amúgy nagyon tetszik a sorozat) és kíváncsiságból rákerestem, hány centi magas Morgan, mert a sorozatban nagyon alacsonynak látszik, olyan 160 cm-nek gondoltam vagy még kevesebbnek.

Erre azt írja a kereső, hogy 172.

De ami ennél is meglepőbb, hogy Chuck nővére, akit meg legalább 180 centinek gondoltam, ő is 172 magas.

Na most a sorozatban sokkal alacsonyabbnak tűnik Morgan mint Ellie. Ha valaki mondaná, nem hinném el hogy egyforma a magasságuk.

Ennyit csal a kamera, vagy direkt így fényképezik a jeleneteket?

Esetleg az adatok hibásak ennyire?

Hallottam hogy egy csomó nagy sztár valójában sokkal alacsonyabb, mint ami az adatlapjukon szerepel. Kinek jó ez? Miért kell ezzel kamuzni? Vagy az USA ennyire rá van pörögve erre a magasság-kérdésre?

Mondjuk érdekes hogy rákeresel amerikai sztárokra, mindnek szinte azonnal kiírja a magasságát a kereső, legyen akár kevéssé ismert sorozatszínész, míg pl. magyar sztároknál soksor ez nincs is rögzítve sehol és ki sem adja még az ismertebb embereknél sem.

2018. márc. 7. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
2018. márc. 7. 12:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem könnyítetted meg a dolgot :)
2018. márc. 8. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!