Tudtok jo kinai filmeket, vagy Arnold Schwarzenegger eset?
Figyelt kérdés
.2018. márc. 4. 19:09
1/4 anonim válasza:
Kínait nem, Arnisat igen: Predator 1., Két tűz között
2/4 anonim válasza:
Schwarzenegger: Terminátor 1-2
Kínai:
Tavasz a kisvárosban
Long Men Ke Zhan
Egy csipetnyi zen
Élet és halál ideje
A szomorúság városa
Szép nyári nap
Vadító szép napok
A bábművész
Isten veled, ágyasom!
Csungking expressz
Élni
Részeges karatemester 2
Családi kötelékek
Szerelemre hangolva
Tigris és sárkány
Tiehszi csü
3/4 anonim válasza:
Érdekes párosítás, kínai filmeket nem tudok egyet sem (Jackie Chan filmek hongkongiak ha jól tudom, esetleg azok), Arnoldtól viszont rengeteg filmet láttam, nekem a kötelező Terminátor-szérián túl nagy kedvenceim még a Kommandó és a Végképp eltörölni, az újabbak közül pedig a Szupercella (Sylvester Stallonéval) és az Erőnek erejével.
4/4 anonim válasza:
Hongkong és Tajvan szerintem mehet egybe Kínával :)
Hongkong ugye 1998-ig nem tartozott Kínához, de azóta igen; Tajvan pedig magát tekinti a valódi Kínának.
Szóval lényegében egy kultúrkörről beszélünk, már ha szabad ennyire durván leegyszerűsítenem a kontinensnyi ország sokszínűségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!