Most kezdtem el az American Horror sztoryt és be is fejeztem az első évadot. Csak nekem volt kissé befejezetlen? Mármint én kivancsi lettem volna például arra hogy mi lesz a kisfiúval meg miket fog tenni.
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 18:51
1/5 anonim válasza:
Ennyi infó nem fér bele egy 12 részes évadba, és nem is arról szólt hogy mi lesz a gyerekkel. Sajnos csalódni fogsz de a többi évad is pont ennyire szarul van megcsinálva. Elkezdenek valamit, majd egyszerűen abbamarad egy-egy szála a történetnek és nem is térnek vissza rá, vagy vesz egy hatalmas fordulatot a cselekmény és az évad első fele mintha nem is létezett volna.
2/5 anonim válasza:
Az az éved nekem is befejezetlen volt, meg mellé kusza és vontatott is, talán azt kedveltem a legkevésbé. Igen, sajnos a nevével és a vérfagyasztó introival ellentétben az egész sorozat inkább egy horrorisztikus köntösbe bújtatott dráma, nem igazán vérbeli horror, csak vannak benne véres részek is (ijesztő szinte semennyi). A 2. és a 4. évad (csak az első 4-et láttam eddig) azok amik inkább horrorközeliek, az 1. és a 3. limonádé.
4/5 anonim válasza:
2 kommentelő akkor neked melyik a kedvenc évadod? ha szerinted a 3 évad limonádé
5/5 anonim válasza:
Van 5 másik évad.És milyen befejezetlen Madison meghalt Fiona meghalt Marie meghalt. És Cordelia supreme lett ami amúgy baromság volt de mindegy🙄 Madison meg Zoe sokkal erősebbek voltak mint Cordelia. Cordelia semmit se csinált és mégis legfőbb lettvan folytatasa.A 8.evadban folytatjak a boszorkányokat is.Meg a gyilkos házat is folytatják. Ja meg ami a legfontosabb!!
Ez egy PSZICHOLÓGIAI HORROR nem olyan hogy féljél Hanem hogy ha belegondolsz hogy veled ilyen történne az milyen lenne. Amúgy is ha bezárnának a diliházba egy gyilkos meg akarna ölni téged nem járna a szád hogy nem félelmetes. Csak bele kell gondolni hogy ha veled történne akkor mennyire félnel🙄🙄 ez a 2 kommentelőnek szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!