Hol tudnám megtalálni?
Figyelt kérdés
Van egy film amit YSL életéről készítettek 2014-ben és az a címe, hogy Saint Laurent.De ebben az évben megjelent szintén egy film róla Yves Saint Laurent címen.Nekem a Saint Laurent c. film sokkal szimpatikusabb és meg akartam keresni, hogy megnézzem, de sehol nem találom és mindenhol csak a másik film van feltöltve.Gondoltam hát egye fene akkor megnézem angol felirattal úgy csak fennt van, de még úgy se találom és mivel francia film az azért kéne :D.Van valami ötletetek esetleg, hogy hol találnám meg?Amúgy nem gagyi film híres francia színészek vannak benne akiket már sok más filmben is láttam szóval nem is értem.#film #internet #szórakozás #online #lehetőség #felirat #feltöltés #megosztó #Yves Saint-Laurent #Yves
2018. márc. 1. 20:57
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ez elvileg magyar, de nem tudom,hogy a teljes filmre jó-e
4/5 A kérdező kommentje:
Hát google így vagy úgy hiába ha a filmet teljes hosszában nem találom :(.Pedíg elhiheted hosszas keresgélés előzte meg, hogy kiírtam.De amúgy a feliratot köszi, azt nem is tudtam, hogy onnan is le lehet tölteni.
2018. márc. 3. 23:11
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi majd próbálkozok vele mondjuk egyszer már akartam innen letölteni egy másikhoz, de azzal nem nagyon jött össze :/.
2018. márc. 3. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!