Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem találok egy filmet, tudja...

Nem találok egy filmet, tudja esetleg valaki?

Figyelt kérdés

Nem tudom a film címét, viszont a történet egy részét tudom, és már mindenhol kerestem, de nem találom.

A lényeg hogy egy idős férfinak meghalt a felesége, és egyedül maradt a házában. A halotti tor után a szomszédjai, -akik nem mellesleg "sárgák"- visznek a férfinak ételt, meg ilyesmiket, viszont ez a férfi nem szereti őket. végül jóba lesznek, az egyik kínai (vagy nem tudom milyen) lányt megerőszakolják, meg egy ilyen másik banda zsarolja őket...stb tehát ez a lényeg. Ja és abból az idős fickóból már mém is készült, ha esetleg találok egyet, belinkelem. Szóval ha esetleg valaki felismeri, vagy van valami ötlete, akkor légyszíves írja le, nagyon fontos lenne.

2018. febr. 23. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Gran torino
2018. febr. 23. 22:42
 2/2 A kérdező kommentje:
ÚÚÚ Nagyon szépen köszönöm :D
2018. febr. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!