Ki pénzeli a "ZS" kategóriás, nézhetetlenül szar filmeket?
Valahol mindig van egy kezdő befektető, aki ad erre pénzt, aztán elbukja.
De hogy az ilyen Anyátok közt, meg Érdes élet, meg Éjjel-nappal kúrapest típusu vackok hogy élik meg a kétmilliomodik epizódot, azt nem értem. Ugyanolyan nézhetetlen trágyadombok ezek is.
Ja, amúgy ha a valaha volt legrosszabb filmet akarod látni: a 18 éves szűz. Na azzal is vallatni lehet. :P
A dvd eladásokból és a zs filmeket vetítő csatornának eladott vetítési jogokból simán termelnek hasznot ezek a filmek.
de segal egyszer nyilatkozta,hogy 1 mozifilmmel keresett 1 millát.
ilyen zs kategóriás téka és zs filmcsatorna filmekkel meg nem gázsija van,hanem részesedése és 2 év alatt jön neki össze belőle 10 milla.
Azért azt ne feledjük, hogy az utóbbi években a trash-filmek is összegyűjtöttek maguknak egy szűk rajongótábort.
Amolyan ellenkultúra lett ebből is, és így már korán sem lesz veszteséges a film. Még ha 2-300ft-ért árulják a tuskóban papírtokos dvd-ken, akkor is visszahozza az árát, hiszen a gagyi előállítási költsége nem valami sok.
Anno a Rossz PC játékok sorozat hatására is voltak emberek itthon, akik megvették a trágya párszázas játékokat, némelyik kreálmány pedig ott is kult státuszt ért el a gamer körökben.
Én egy fillért nem adnék ilyen hulladékokért, de pl szeretem a minősíthetetlen filmeket is (mármint amik szándékosan rosszak, nem pl egy Üvegtigris 3-ra gondolok), csak a helyén kezelem őket. Barátokkal, némi alkohollal megvan a maga varázsa. Egyszeri alkalommal szórakoztat, néha belefér egy kis bűnös élvezet az életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!