A hosszu ut hazaig c. sorozat 4. evadaban mi tortent, leirna valaki?
Néhány esemény, ami hirtelen eszembe jut: Regina meg akarta mérgezni Sarah-t, de véletlenül a tanárnő, Milly Davis kapta meg a mérget (ez még lehet a 3. évad végén volt). Aztán rá akarta kenni Sarah-ra a gyilkosságot, a tanárnő vőlegényének írt is, aki Invernessbe jött, hogy megölje Saraht, de aztán észrevette, hogy terhes, úgyhogy nem tette meg.
Regina szövetkezett is Taylor őrmesterrel Sarah ellen, de végül megölte az őrmestert is.
Carolyn és Jack összeházasodtak. Jack bosszút akart állni Sir Richardon, amiért megerőszakolta Carolynt, össze is verekedtek.
Megszületett Sarah és George fia, David.
Annaék azt a tervet találták ki Regina leleplezésére, hogy Anna beleírja a regényébe a történteket, és ha Regina magára ismer, elárulja magát.
Reginát elmegyógyintézetbe akarták zárni, de elmenekült, elment Sarah-hoz, és fenyegetőzött, hogy bántani fogja a fiát, de végül sikerült elkapni.
Gino megtudta, hogy Anna-nak nem lehet gyereke, nagyon dühös lett, amiért Anna nem mondta el neki a házasság előtt, végül el is hagyta.
Biztos, hogy ez nem a teljes sztori, de ha láttad az évadot, ennyiből biztosan felismered :)
Remélem nem kevertem össze az évadokat :D
Nagyon koszonom.Igen felismetem mar igy...:)Lattam.
Csak az 5 .evad eleje furcsan kezdodik,valami lany a zsido apjaval el,es kiszokik egy fiuval,na oket nem tudom hova tenni.Meg Anna egy masik pasival el,nrm Jinoval..Oliviat,es a ferjet meg nrm mutatjak...
Azt hittem kimaradt valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!