Olyan film, sorozat, anime, amiben egy szegény ember bekerül a gazdagok iskolájába?
Félig-meddig ilyesmi talán a Charlotte, de tegyük zárójelbe. Több csóró csávó is csalással szerez pénzt, különleges képességei révén, ezek egy része emiatt egy speckó iskolába kerül. De van ilyen jelenet az Astarotte no Omocha-ban is, de csak ha bírja a gyomrod a pedo ecchi humort (nem egy nagy mű az Astrarotte, inkább sárkányos-tündérmesés vígjáték, ecchi, a succubusok kifigurázására és "megszelidítésére").
Aki kemény dolgokon ment keresztül, annak számára a morbid, gyilkos és furcsa (japán) humor is tetszik, de ha neked esetleg nem, akkor inkább a Charlotte-ot ajánlom figyelmedbe.
A kettes vagyok. A Charlotte nem igazán véres, eltekintve egy-két morbid, picit "véres" poéntól (arcvérzés, orrvérzés).
A másiknak meg a súlyosabb fokú morbiditásra hívtam fel a figyelmet, hogy van, aki nem bírja az olyat.
Vérről viszont nem írtam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!