a 3. részben is már valahol arra felé lakott.
szerintem azért választotta mert kevésbé civilizált részek ezek,ahol nem tűnik ki annyira hogy ő más mint a többi külföldi.
szerintem egyértelmű,hogy miért.
a civilizálatlanságból visszatér a civilizációba,de annak is egy kihalt részére,a pusztába egy farmra.
vagyis a háta mögött hagyta a konfliktusokat a háborút és nyugdíjba ment.
mondjuk engem meg az gondolkoztatott el,hogy kihez ment vajon oda?
mert oké,hogy az volt kiírva a postaládára hogy rambo,de a sztori szerint itt már 60 fölötti,vagyis a szülei már tuti nem éltek ott,legfeljebb valami rokon.
rokonhoz meg nem szokás beköltözni,legfeljebb látogatóba menni:)
A nyüzsgő civilizációtól akart távol lenni, ezért volt a Távol-Keleten a harmadik és a negyedik részben is, mondjuk úgy, hogy "vezeklésként és megtisztulás okán".
Az apját pedig évtizedek óta nem látta, mert haragban voltak (valahol a filmben talán említik is), ezért ment a negyedik rész végén haza, hogy végre a helyére kerüljön (az persze nem derült ki, él-e még az öreg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!