Izombie 3. évad magyar szinkronnal mikora várható?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 20:26
1/11 anonim válasza:
Ez már engem is érdekelne, hiszen vége a 2. évadnak...
2/11 Rajesh válasza:
Nekem is küldjetek üzenetet ha valaki tudja <3
3/11 anonim válasza:
Igen, ez engem is nagyon érdekelne, mert most tartok a 2. évad végénél... (még a záró rész hátra van)... a finálét holnapra akarom hagyni :( bár szívem szerint most is megnézném....
Függőséget okoz ez a sorozat :) Szóval nekem már jó lenne angol nyelven is akár.... Valakinél valami infó?
4/11 adrian1107 válasza:
Nem mostanában..Felirattal egyszerűen lehetetlen nézni.. nagyon sok benne a szöveg.. És inkább egy könyv lesz mint sorozat.
5/11 anonim válasza:
Inkább a szinkronos után nem jó feliratosan nézni :/
6/11 anonim válasza:
Már én is nagyon várom, remélem hamarosan. Mondjuk, ha úgy fogja szinkronizálni az rtl ezt is, mint a pretty little liars akkor szerintem várhatunk egy darabig. :/
7/11 anonim válasza:
Nemrégiben írtam az Rtl spike-nak egy üzenetet ez ügyben.Ezt a válszt kaptam:
Az iZombie jelenleg épp nincs műsoron, de az eddigi két leadott évad szinkronosan ment a csatornán, továbbá a jelenleg tervezett 3. és 4. évad is szinkronos lesz, hamarosan adni fogjuk őket. :)
8/11 anonim válasza:
Danika111, az isten szóljon belőled, gyermekem.
9/11 A kérdező kommentje:
Szuper
2018. jún. 3. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!