Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani olyan horror...

Tudnátok mondani olyan horror filmet, ami nem 1000 éves, nem sci-fi beütésű, és nem szerepel ezen a listán?

Figyelt kérdés
Amiket láttam már: Rec (összes), Fűrész ( összes ), Hills Have Eyes (mind), Motel (mind), The Descent (mind), Final Destination (mind), Trick or Treat, Halloween, The Autopsy, Babadook, Conjuring(mind), Insidious(mind), IT, I know what you did last summer(a masik 2-t is), Grave Encounters(mind),Silent Hill, House Of Wax, Wrong Turn (mind), Grudge(mind), Kör(mind),One Missed Call, The Marsh, Hívatlanok, Annabelle, Sinister, Náci Zombik, Evil Dead, Ház az erdő mélyén, It Follows. Kapásból ezekre emlékszem, pls írjatok olyanokat, de tényleg csak olyanokat amiket megéri megnézni! Nem muszáj darálósnak lennie, csak legyen ijesztő. (1000 év alatt '90-es évek alattiakat értem), itt is van felsorolva pár olyan ami eredetileg akkor jelent meg, de én a remakeket néztem.

2018. febr. 14. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor kialszik a fény

Vaksötét

A texasi láncfűrészes/A texasi láncfűrészes mészárlás:A kezdet

Halálos hallgatás

Az árva

Pokolba taszítva

2018. febr. 14. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
A látogatás
2018. febr. 14. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2018. febr. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!