Melyik számotokra a 'jó érzés film'?
Figyelt kérdés
pl. amit jó megnézni, annyira bele tudod élni magad, jó a hangulata, felvidít, nosztalgia érzésed lesz tőle vagy hasonló jó hangulatot indít be2018. febr. 8. 12:49
2/5 anonim válasza:
Amelyikbe teljesen bele tudom magam élni, és nincsenek benne irgalmatlan nagy bakik, amik kizökkentenének ebből.
3/5 anonim válasza:
A 300ból a csatajeleneknél a mai napig libabőrözök a gyönyörtöl.
4/5 anonim válasza:
Nekem az ilyen epic, hősies jelenetek mindig is a kedvenceim közé tartoztak.
Emellett szeretem az olyan filmeket amiben egy-egy ember egyszemélyes hadjáratot folytat (Taken, John Wick, Die Hard, Kommandó, Rambo) százak ellen.
Háborús filmeknél is libabőrözök sokszor, pl. a Valkűrnél.
Illetve (bár alapból utálom a romantikus filmeket, de) a Mielőtt megismertelek az nagyon megmelegített idebenn. :D
Nosztalgia szempontból meg egyértelműen a Star Wars, de nekem amúgy az új részek is tetszenek, meg az animációs sorozatok is.
5/5 anonim válasza:
Forrest Gump
A remény rabjai
Amelie csodálatos élete
Az óceánjáró zongorista legendája
Oscar
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2
Pofa be!
Toy Story 1-3
WALL-E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!