A Trónok harcában milyen durva dolgok vannak? (Szexuális értelemben)
Most akarom majd elkezdeni a Trónok harcát, és sokan írják, hogy elég sok szex van benne. Az érdekelne, hogy ezek a jelenetek mennyire részletesek? Úgy értem, van ezekben valami undorító. Pl. mutatják a nemi szerveket is szex közben? És "szopást" mutatnak megy ilyeneket?
Csak mert 13 éves vagyok (tavasszal leszek 14) és elakarom kezdeni mert érdekel meg az osztálytársaim is nézik.
Szóval ilyen jelenetekre gondoltam amiket leírtam. Ilyen részletes dolgok vannak benne? Csak mert nem akarok hányni ami közbe nézem. Az tudom, hogy sok szex van benne, de mennyire durvák ezek a jelenetek? Vanna benne pl olyanok amiket leírtam?
Bocsánat, hogy mindent szó szerint leírtam csak nem tudtam hogyan írjam le. :D
hodor pötcse benne van premier plánban.
szóval van benne pötcs,cici elég sok,testvérek közötti szex,nemi erőszak és rengeteg ku-rvázás.
de kérdezd meg a szüleidet,lehet ők nézik és el tudják neked mondani,hogy szerintük való ez neked.
Mi??? Van benne homoszexualitás is??! Oké azt tudtam, hogy a középkorban játszódik, de már akkor is felvállalták magukat!? Na mindegy! Ettõl nem riadom vissza. Azzal sincs bajom, hogy mutatnak benne neki szerveket meg meztelen testeket. Meg a szexxel sincs különösebb bajom. A mai filmekben már majdnem mindegyikben van szex szóval az nem érdekel. Az érdekel, hogy szex közben mutatják-e õket közelrõl? Meg például szopás van benne?
Mert ha van benne az azt jelenti, hogy a szinészek a jelenetet forgatása közben nem csak eljátszották hanem tényleg azt csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!