Az árt a DVD lemeznek, ha sokszor lesz lejátszva?
Figyelt kérdés
Vannak eredeti gyári DVD filmjeim, és szoktam nézni DVD hírdetéseket, és mindig írják hogy egyszer lett lejátszva stb. Ha pl egy DVD filmet már vagy 10x le lett játszva, akkor romlik a DVD minősége?2018. febr. 6. 17:45
1/2 anonim válasza:
Nem szabadna, a lejátszás nem más mint lézerfénnyel való megvilágítás, és ez által az adat kiolvasása. Nem is történik fizikai érintkezés. A hanyag tárolás sokkal jobban árt a lemeznek. Az egyszeres lejátszás szerintem csak arra vonatkozik hogy karcmentes vagy közel az, hiszen egyszer lett a dobozából kivéve.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ :)
2018. febr. 6. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!