Mit szóltok a New Moon magyar szinkronjához?
Figyelt kérdés
... és a twilightéhoz?
Szerintem katasztrófa! Németül nézni egy filmet amúgy katasztrófa, de eskü, hogy a magyar szinkronnál még a német is 1000-szer jobb!!
2010. jún. 6. 21:43
2/8 anonim válasza:
Pont én is ma néztem meg... Mikor meghallottam Aro hangját sírva röhögtem. :D Bírom Alföldit, de rohadtul nem illett Michael Sheenhez. Embryn is röhögtem... :D A másik kedvencem az volt, mikor Bella Sam Uley-t "Szem Juli"-nak mondta... xD Hát akkor is hangosan röhögtem... xD
3/8 anonim válasza:
Nem értem miért fikázzátok le, ha nem lenne az lenne a baj, ha van akkor az a baj. Tök sok ember csak ezzel tudja, hogy miről szól a film....segítek, ők a vakok!
Nem lehet mindenkinek az ízlését egyszerre kielégíteni!
4/8 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy szinkronos e, vagy feliratos. Engem nem zavart így se. Jókat röhögtem rajta, amúgy meg teljesen hidegen hagy. Csak gondoltam leírom belőlem milyen reakciókat váltott ki. Nem fikázásnak szántam, szimpla véleménynyilvánításnak. :)
2. voltam
6/8 anonim válasza:
Szerintem jó!!
De kinek milyen az ízlése!!
7/8 anonim válasza:
Aro-n én is nevettem :D amúgy nem tetszik, szerintem elkapkodták az egész felvételt, mert nincsenek szépen kihangsúlyozva egyes részek, na meg az az R&J idézet angolórán.. röhelyes magyarul :D
8/8 anonim válasza:
Én hétvégén néztem meg kistesómmal szinkronosan. Hát rosszabbra számítottam. Jobb mint a Twilight-é. De még mindig eredeti angol hanggal a tökéletes. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!