Fear The Walking Dead! Szerintetek van rá esély, hogy Troy túlélte az ütést és visszatérjen az új évadba?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 22:47
2/12 anonim válasza:
Már az utolsó részben látszott, hogy neki vége. Azóta elkezdődött az új évad és Troy nincs a szereplők közt.
3/12 anonim válasza:
Na örülhetsz, mert visszajön. És Salazar is.
Inkább Madisont hoznák vissza! :(
4/12 anonim válasza:
Troy max visszaemlékezésben jön vissza. Esélytelen hogy túlélte. Ha meg mégis él akkor az lesz a FTWD legnagyobb baromsága.
5/12 anonim válasza:
4: Csak fejbe lett vágva. És mégis ki emlékezne rá, és miért?
6/12 anonim válasza:
5: azt mondja "CSAK fejbe lett vágva" xD Megnézném hogy te hogy reagálnál ha 2x tiszta erőből fejbe vágnak egy kalapáccsal majd ott is hagynak mindenféle segítség nélkül.
7/12 anonim válasza:
6: Elvileg Salazar kimentette. És együtt fognak felbukkani.
8/12 anonim válasza:
De mondom, én se örülök, hogy ők térnek vissza. Amkor felröppent a hír, hogy valaki visszajön, én inkább Madisonra gondoltam.
De hátha kiderül, hogy kimentették őt a zombiktól a helikopteresek, és esetleg ő is szerepel majd Rickkel az első filmben. Itt már semmit sem tudni... :O
9/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el!
Tényleg megtörtént és visszatért Troy...
Annyira örülök neki, bármit is tett, mindenki hibázott már.
2023. okt. 24. 20:30
10/12 anonim válasza:
A 4. Évadnál kaszáltam...tényleg visszatért troy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!