Boo666 kérdése:
Családi estére milyen filmet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Keveset vagyunk egyszerre itthon, ha ez teljesül is, mindenki elvan a saját szobájában, nincsenek igazán közös programjaink, de szeretnénk ezzel próbálkozni. Nekem kell a filmet biztosítanom, de fogalmam sincs, hogy milyen olyan film van, amit mindannyian kibírunk. A szüleim nem szeretik a csúnya beszédet, az öcsém nyolcadikos, a többiek egyetemisták. Mit ajánlanátok?:)2018. febr. 1. 22:19
2/4 anonim válasza:
Vademberek hajszája, családi vigjáték kategória és új, azért újat irtam, mert szüleid biztos látták pl a Forest Gumpot
3/4 anonim válasza:
Legendás állatok és megfigyelésük, Kincsem, Olsen bandája idétlen régi dán tévéfilmsorozat.
És ha társasoznátok? Mi is egyetemistaként kezdtünk társasozni a családdal és a szüleink is szerettek beszállni. Tök jó társasok vannak, pl. az Aranyásók vagy klasszikus stratégiai játékok (Carcassonne - kiegészítőkkel növelhető a résztvevők létszáma), az öcséd is már túl van az alsó korhatárukon.
4/4 anonim válasza:
Családi dolgokról szóló filmek, esetleg?
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Miről álmodik a lány?
Egy esküvő, nyolc gyerek (Gyerekszomorító igen)
Enyém, tiéd, miénk (2005)
A szív bajnokai (igaz történet alapján!)
A vasmacska kölykei
Csak egy lövés
Marley meg én
Amerikában (2003)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!