Aki látta a Kaiba c. animét, kérdés?
Figyelt kérdés
Már a 9. részt is megnéztem, de a felét nem értem... A karakterek közül ki kicsoda, kinek az emlékei kibe költöztek be, ez nagyon zavaros! Ennyire szarul adaptálták, vagy én vagyok hülye? Bár Death Note-ot, Code Geass-t elsőre megértettem, de ez az anime ki fogott rajtam. Az alapsztorit azt értem, de azon kívül semmit. Valaki elmagyarázná röviden a lényeget, mert már olyan ideges vagyok emiatt, hogy dobni fogom! Pedig ezen érződik, hogy minőségi darab, meg alapvetően tetszik is a világa és a stílusa...2018. febr. 1. 16:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!