Olyan anime ami szépen va megrajzolva tehát új viszonylag maksz 5-6 éves és rejtélyes nem gyerekes?
Tokyo Ghoul
Boku Dake ga Inai Machi
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Re:Zero
Mirai Nikki
Itt rengeteget találsz, nézz körül:
Byousoku 5 Centimeter:
nem tudom, hány éves, nem túl régi, és Shinkai Makoto remekműve, grafikailag csúcsminőségű szomorú szerelmi dráma, sajátos Shinkai-os kameraállásokkal.
Boku dake ga inai machi:
krimi
Gunslinger Girl:
pszichológia. Nézz utána a story-nak, megéri. Komoly, felnőtt mű az érzelmi kontrasztokról, akciójelenetekkel váltakozva. CSAK AZ ELSŐ évadot ajánlom!
Made in abyss:
látszólag sárkányos gyerekmese, igazából a tudatalattiról szól (bár általában a népmesék is utalnak a psziché különféle szintjeire). Eszméletlen szép a háttérgrafika.
Vigyázat: csak az első évad jött ki tavaly és félbehagyott a story!
Idén jön a folytatása!
Végül, de ne mutolsó sorban,
ha zseniális cgi, akkor amit még ajénlok:
"K":
időrendben:
Első évad: K-Project
Mozi: Missing Kings
2. évad: Return of Kings
Az első évadban van némi rejtély. Seinen és shounen közé lehetne besorolni, kevés akció, némi jellemábrázolás jellemzi, itt-ott aranyos humorral.
A K univerzum hátránya a kidolgozatlan történet. Előnye az eszméletlen szép computer grafika (bár van, aki nem szereti a CGI-t), a sajátos stílus, sajátos hangulat, jellegzetes szereplőkkel, némi aranyos humorral.
"szépen va megrajzolva tehát új"
Semmi köze a két dolognak egymáshoz.
24 vagyok van köze hozzá ha megnézel egy régi animét annak sokkal rikítóbb színei vannak nincs annyi árnyék
igazából nyomozós pszichológiai fantasy sci fi érdekel
slayers
dragon ball z
akira
jah nem szeretem a bunkó okoskodást... régen nem volt ilyen technika meglátszik nem baj de azért jobban szeretem ha igényesen van megrajzolva például
91 Days Recap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!