Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan anime ami szépen va...

Olyan anime ami szépen va megrajzolva tehát új viszonylag maksz 5-6 éves és rejtélyes nem gyerekes?

Figyelt kérdés
2018. febr. 1. 13:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
lehetőleg nem ilyen iskolai cukiskodás hanem valami komolyabb meg tényleg j rajzolással nem elnagyzolt
2018. febr. 1. 13:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Tokyo Ghoul

Boku Dake ga Inai Machi

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

Re:Zero

Mirai Nikki

2018. febr. 1. 16:10
 3/15 anonim ***** válasza:

Itt rengeteget találsz, nézz körül:

[link]

2018. febr. 1. 16:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Byousoku 5 Centimeter:

nem tudom, hány éves, nem túl régi, és Shinkai Makoto remekműve, grafikailag csúcsminőségű szomorú szerelmi dráma, sajátos Shinkai-os kameraállásokkal.

Boku dake ga inai machi:

krimi

Gunslinger Girl:

pszichológia. Nézz utána a story-nak, megéri. Komoly, felnőtt mű az érzelmi kontrasztokról, akciójelenetekkel váltakozva. CSAK AZ ELSŐ évadot ajánlom!

Made in abyss:

látszólag sárkányos gyerekmese, igazából a tudatalattiról szól (bár általában a népmesék is utalnak a psziché különféle szintjeire). Eszméletlen szép a háttérgrafika.

Vigyázat: csak az első évad jött ki tavaly és félbehagyott a story!

Idén jön a folytatása!

Végül, de ne mutolsó sorban,

ha zseniális cgi, akkor amit még ajénlok:

"K":

időrendben:

Első évad: K-Project

Mozi: Missing Kings

2. évad: Return of Kings

Az első évadban van némi rejtély. Seinen és shounen közé lehetne besorolni, kevés akció, némi jellemábrázolás jellemzi, itt-ott aranyos humorral.

A K univerzum hátránya a kidolgozatlan történet. Előnye az eszméletlen szép computer grafika (bár van, aki nem szereti a CGI-t), a sajátos stílus, sajátos hangulat, jellegzetes szereplőkkel, némi aranyos humorral.

2018. febr. 2. 23:56
 5/15 anonim ***** válasza:

"szépen va megrajzolva tehát új"

Semmi köze a két dolognak egymáshoz.

2018. febr. 10. 09:52
 6/15 A kérdező kommentje:

24 vagyok van köze hozzá ha megnézel egy régi animét annak sokkal rikítóbb színei vannak nincs annyi árnyék

igazából nyomozós pszichológiai fantasy sci fi érdekel

2018. febr. 10. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez nettó hülyeség. Milyen régi animét láttál te, a Tokyo Mew Mewt? Mert ilyen véleménnyel azon kívül valószínűleg nem túl sokat.
2018. febr. 10. 16:41
 8/15 A kérdező kommentje:

slayers

dragon ball z

akira

2018. febr. 10. 16:45
 9/15 A kérdező kommentje:

jah nem szeretem a bunkó okoskodást... régen nem volt ilyen technika meglátszik nem baj de azért jobban szeretem ha igényesen van megrajzolva például

91 Days Recap

2018. febr. 10. 16:47
 10/15 A kérdező kommentje:

[link]

az ilyesmit nem szeretem

[link]

nagyon futurista gyerekes

2018. febr. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!