Mit vártok az új Bosszúállók filmtől?
Amcsi kapitany nem erdekel. Unszinpatikus.
Ironman es thor parti vagyok xD es remelem wolverine felfog tunni
Az X-Menek egy ideig még biztos nem fognak feltűnni, őket el is lehet egyelőre felejteni.
Nekem tetszik az előzetes, amit képregényt olvastam, ami alapján a film lesz, nem kecsegtet sok jóval pár hős sorsa.
Tony, Steve, Vízió biztosan meghalnak, de én Natashának és Bruce-nak is nagy esélyt saccolok, valamint Thor és Loki is a peremen van. Hős biztos fog meghalni, be van jelentve, hogy lesz főszereplő halál, ez mondjuk egyértelmű.
A filmtől egy jó történetet, látványt és érzelmeket várok. Nevetessen meg, vagy sírasson meg, mint a Logan.
Akiknek szerintem van esélyük túlélni: Póki, Fekete Párduc, Hangya, Thor, Gamora, (Valkűr lesz a filmben?)
Többiek mind esélyesek a halálra, még Hulk is, hiszen Logan is halhatatlan volt állítólag, de megoldották.
Akiknek szorítok: Loki, Doctor Strange, Tony, Nat, Sólyomszem, Skarlát Boszi, Rocket, Groot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!