A Brilliáns elmék (Suits) 7. évadja mikor folytatódik tovább?
Figyelt kérdés
Pontosan mikor jön ki a 7.evad 11.része? Hiába keresgeltem a neten semmi hasznalhatót nem találtam erről :/2018. jan. 28. 01:56
1/4 anonim válasza:
Amit találtam, azok alapján köv héten lesz a, talán febr.1-én lesz a köv. rész. De ezek nem hivatalos lapok, szóval lehet, hogy az értesülés téves.
Amerikában már megy a reklámja, január végére várható - express.co.uk (bulvár lap) szerint.
2018 január végén, csütörtökön várható. - [link]
Tekintve, hogy Meghan Markle (Rachel Zane) a herceg felesége, egy ideig ne fog szerepelni, ki is lépett a stúdiótól. Ezért áll a sorozat. [link]
"100. epizód után elegem lett a sorozatból" [link]
Patrick J Adams (Mike Ross) is keresi a valódi értelmét az életnek és ki akart többször lépni a sorozatból. [link]
Meghan Markel végleg kilépett a Suits-ból: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz szépen :D
2018. jan. 29. 12:34
3/4 anonim válasza:
Március 28-a is egy dátum, amit írnak :
4/4 anonim válasza:
Én már nem várom. Így nem lesz csalódás, ha ez is kacsa dátum lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!