Amerikaba lehet e rendesen hasznalni a sorozatbaratot a sorozatkatalogust es a videat? Mert en azt hallottam hogy kulfoldon nem engedelyezett es be se tolti ezeket az oldalakat.
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 12:10
1/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Ha Mo.-on tudsz Amerikait akkor sztem fotdítva is lehet...
Lehet van néhány oldal ami tiltva van, de a tuti nem a sorozatbarát vagy a többi :D
2/4 anonim válasza:
Sorozatbarátot megnéztem amcsi VPN-ről és betöltött rendesen.
4/4 anonim válasza:
En az USAban vagyok. Megneztem az elso ket sorozat linket es a weboldal siman betoltott de ahhoz, hogy megnezzek valamibol egy reszt az elsonel kerte, hogy jelentkezzek be, a masodiknal meg elvitt egy masik videonezo oldalra, ott meg feljott egy ablak, hogy valamit frissitsek es toltsek le a gepre, na onnan gyorsan kileptem.
Szoval az oldal betolt siman, de hogy nezni is tudod-e azt nem probaltam ki.
A videa, amennyiben a videa.hu-ra gondolsz (mert van mas videa is) betoltott es az elso balesetes video elindult minden gond nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!