Melyik az a rész az Így jártam anyátokkalból, amikor ted megismerkedik a feleségével?
Figyelt kérdés
Az a rész, amikor elmeséli, hogy elment sétálni, és találkozott az utcán vele. Évad, epizód szám kellene, ha tudnátok:D2010. jún. 6. 01:01
1/7 A kérdező kommentje:
Ted:D
2010. jún. 6. 01:01
2/7 anonim válasza:
nincs ilyen, mivel még nem találkoztak:D
3/7 anonim válasza:
Ted a jövendőbeli felesége szobatársával randizott egyszer.Asszem.:S
4/7 anonim válasza:
Azt mondja, hogy ha akkor nem sétál az utcán akkor sosem találkozik a feleségével. Aztán kiderül, hogy ez egy kicsit pillangóeffektus, ugyanis az események sora alakul úgy utána. A régi barátnőjével találkozik újra, aki a férjével van éppen. Szerintem ezt a találkozás dolgot még jó sokáig fogják húzni.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, de melyik évad, melyik rész az?:D Láttam azt a rész Comedy Centralon, de a folytatását már nem. És kíváncsi lennék rá:)
2010. jún. 6. 10:56
6/7 anonim válasza:
Akkor a 4.évad 22.részére gondolsz. a 23. annak a folytatása:)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D
2010. jún. 6. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!