Mennyi az esélye hogy Magyarországon is készüljön olyan film mint a Narnia krónikái?
Figyelt kérdés
Esetleg nem ismert színészekkel, hanem szereplőválogatással, vagy utcáról behívottakkal...?2008. okt. 26. 20:22
1/5 anonim válasza:
Az esélye?0..
Amikor magyar filmet nézek a tv-ben,és anya bejön a szobába mindig mondja:Na ez megint egy értelmes magyar film:D
Narnia?Hööhh.Ez Magyarország
2/5 anonim válasza:
Ha van ötlet, és van a kivitelezéséhez anyagi fedezet, akkor van esélye, hajrá.
3/5 anonim válasza:
ahhoz pénz kéne. Mo-nak az nincs... Talán az a lehetőség, h Mo-n forgassanak vmi jó kis amcsi filmet..
4/5 anonim válasza:
Mondjuk kéne egy jó magyar ifjúsági kalandregény - van sok -, és egy cég, ami állja a készítés költségeit. Ezen kívül stúdió és megfelelő színészgárda, akik normálisan beszélnek, nem olyan hülyén, mint a mostani magyar filmekben. Az utcáról behívottakat pedig felejtsd el! Nem véletlenül nehéz bekerülni egy színi főiskolára. Egy csomó emberben nincs meg az, ami egy filmet kiválóvá tesz.
5/5 anonim válasza:
a Narniát sem úgy rendezték, hogy a színészeket utcáról hívták be.
Mindegyik tagja a 4 gyereknek vagy szerepelt már filmben, vagy színház körbe járt. Még az akkor 7 éves Georgin is (Lucy) Lehet rosszul írtam a rendes nevét :)
Figyelj. Ha én megírom a regényemet, szeretnék ott lenni a megfilmesítésén. Magyar vagyok. XD Nem garantálom, hogy Magyarországon fogják forgatni, de elég ha csak magyar az író? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!