Iszonyat erőszakos filmeket és sorozatokat hogyan tudnánk betiltatni?
Figyelt kérdés
Egyre több a folyamatos gyilkolás és erőszak a filmekben, reklámok közti bemutatókba is eszméletlenül gyakják egymást.2018. jan. 21. 22:11
11/25 anonim válasza:
Az erőszak mindenhol ott van... Nem a film kezdte, hanem maga az ember. Benne van a természetünkben, az hogy egy irodalom feldolgozza és szabad szemmel látható, nem igazán változtat semmit. Azzal kellene foglalkozni, hogy a PEGI értékelések ne csak figyelmeztető jellegűek legyenek, és jobban el legyen zárva olyan korosztálytól, akiknek még nem igazán való.
12/25 A kérdező kommentje:
a legutóbbi válaszolóval egyet értek.. aki meg előtte válaszolt annak szerintem nem teljesen tiszta az énképe
2018. jan. 23. 19:34
13/25 A kérdező kommentje:
de úgy látom itt a kommentelők fele kapizsgálja miről írok a másik fele meg csak néz bele a vak világba kicsit önelégülten
2018. jan. 23. 19:36
14/25 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknek ezért nincsen értelme. A kérdező nem vár mást, minthogy igazat adjanak neki, a többiek meg az önelégült barmok.
15/25 A kérdező kommentje:
a barmot nem írtam.. de ha kicsit értelmesebb indokokat kapnék, mint a "ne nézd" "meg pont az ilyen magadfajtáknak nem kéne az utcákat róni" válaszokra másképp nem tudok reagálni.. de egy két értelmesebb még van attól függetlenül, hogy nem ért 1et
2018. jan. 23. 20:44
16/25 anonim válasza:
Te azt írtad, hogy a krimi sorozatokban elfogadott a gyilkosság. Én erre írtam, hogy ha ennyire félreértelmezed a dolgokat, akkor esélyes, hogy veszélyes vagy.
17/25 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen sorozatokat is. Pl Gyilkos elmék elég beteg, meg a Dexter is, de nem kötelező nézni. Nem hiszem hogy valakinek ettől gyilkos ösztönei támadnának. Betiltatnji biztos nem fogjátok tudni, hálistennek.
18/25 A kérdező kommentje:
hagyjuk.. nézzétek.. de akkor se értek egyet, hogy az emberek elé tálalják a gyilkolás művészetét.. a csontokat tanulmányozó psziogirl.. dexter a gonosz jófiú.. előbb utóbb az életbe is elfogadjuk a hasonló embereket... hogy okkal ölnek jó okkal.. és megértjük, mint a nácikat
2018. jan. 26. 06:12
19/25 anonim válasza:
"előbb utóbb az életbe is elfogadjuk a hasonló embereket"
Na persze...
20/25 anonim válasza:
Ha mindent betiltanának amivel valaki nem ért egyet, akkor minden tiltott lehetne. Akit zavar, talál rá megfelelő indokot. Ez is megfelelő indok amit te mondassz. De ettől függetlenül sokan szeretik, neked meg nem kötelező nézni, ahogy a dohányzásellenesnek sem kötelező rágyújtani, és így tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!