Sírni szeretnék, milyen filmet nézzek? (Romantikus, dráma)
Figyelt kérdés
Most ilyen hangulatomban vagyok és már rég láttam ilyen sírós filmet
Utóirat: szeretlek!
Séta a múltba
Szerelmünk lapjai
Suzanne naplója Nicolasnak
Büszkeség és balítélet
Vágy és vezeklés
Túl a barátságon
Angyalok városa
Az időutazó felesége
Ház a tónál
Édes November
Keith
Na ezeket már láttam és nagyon tetszettek!!!! Hasonló film van még?
2010. jún. 5. 17:24
11/22 A kérdező kommentje:
Hát takarodj képzeld pont nem bírom a kutyákat, miután már 3x megpróbáltak széttépni. ekkora egy segg.fejt.
2010. jún. 5. 22:18
12/22 A kérdező kommentje:
Nos tegnap éjjel megnéztem a Getto milliomost, most pedig a Hét életet.
Annyira megindító volt és fájdalmas! Erre volt szükségem, most fáj a fejem a sírástól, de megérte!
Köszönöm, hogy segítettetek, ha tudtok várom még a film címeket!
2010. jún. 6. 20:53
13/22 anonim válasza:
Ha eljön Joe Black. gyönyörű film, valamint a másik kedvencem még az Angyalok városa. látom, ezt már te is láttad, de ezt időnként újra és újra meg kell nézni mert olyan gyönyörű, és szomorú. :( A legszebb film, amit valaha láttam. :)
14/22 anonim válasza:
A felhők felett 3 méterrel! Nézd meg, én sírtam rajta eleget. Nagyon szép film. Szóval ajánlom mindenkinek!
15/22 anonim válasza:
Armageddon :) azon szoktam sírni
17/22 anonim válasza:
hát eléggé későn írok de gondolom már rég láttál romantikus filmet ajánlom a csillagainkban a hiba , 3 méterrel a felhők fölött a 2-es is jó ezeket csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!